BBQ en Gourmet Rotterdam

BBQ en Gourmet Rotterdam

Welkom bij BBQ & Gourmet Catering regio Rotterdam

Heeft u binnenkort iets te vieren of is er een belangrijke feestdag? Wilt u hiervoor een overtreffelijke bbq of gourmet catering bestellen?

Wij verzorgen met ons cateringbedrijf al ruim 25 jaar de partyservice op het gebied van culinaire barbecue en gourmetschotels. Wij zijn begonnen in Sevenum (L)  en bezorgen nu in heel Nederland en België de partyservice aan huis, bij bedrijven, groepsaccommodaties en buitenlocaties. Onze luxe gerechten zijn nog nooit zo betaalbaar geweest voor heel Zuid Holland.

BBQ catering assortiment


Gourmet catering assortiment


Een Barbecue of Gourmet bestellen

Bent u op zoek naar een cateraar voor complete verzorging van uw feest, kerstdiner, paasdiner, bruiloft, bedrijfsfeest of tuinfeest, dan bent u bij ons cateringbedrijf gegarandeerd aan het juiste adres. Wij verzorgen de catering bij zowel uw bedrijf als voor particulieren.

Wij verzorgen de gourmet en barbecuemenu’s vanaf 5 personen. Deze komen wij GRATIS bij u bezorgen op locatie in Nederland of België. Een barbecue besteld u al vanaf € 11,55 per persoon. Voor groepen vanaf 60 personen hebben wij een borrel bbq voor € 6,50 per persoon. Onze gourmetschotels zijn vanaf € 12,95.

Barbecue en Gourmet gelegenheden


BBQ & Gourmet is de specialist in de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Rijnmond en Hoek van Holland. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Bel ons of vraag een offerte aan.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen