BBQ en Gourmet Renesse

BBQ en Gourmet Renesse

Op zoek naar een kwaliteit cateraar voor de BBQ of Gourmet?

Wij verzorgen 365 dagen per jaar barbecue en gourmetschotels door heel Nederland en België. Zo ook in de regio Renesse, Burgh Haamstede, Scharendijke, Brouwershaven, Zonnemaire, Noordgouwe en Kerkwerve.

U bekijkt ons bbq assortiment en gourmet assortiment op de website en kunt direct bestellen!

Heeft u vragen of bent u met een groep van meer dan 60 personen? Vraag dan een offerte aan en wij helpen u persoonlijk verder.

BBQ en Gourmet assortiment Renesse

BBQ mogelijkheden


Gourmet mogelijkheden

Bestellen

Zodra wij uw bestelling ontvangen krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarbij zit de factuur, welke u kunt betalen met ideal of in contanten aan de chauffeur.

Eén dag voor de levering ontvangt u een sms van ons hoe laat wij alles komen bezorgen. Als wij dit zelf mogen bepalen, dan komen wij tussen 8.30 - 18.00 uur en is de bezorging gratis. Heeft u zelf een bepaalde tijd in uw hoofd, dan is dat geen probleem. Bekijk hier de bezorgtijden en de eventuele kosten.

Barbecue en Gourmet gelegenheden

BBQ referentie

Onlangs hebben wij de BBQ catering in Renesse verzorgd bij Maarten van Dijk, leider A1 SV 't Harde. Hij schreef ons het volgende:

"Niet de beste foto's maar afgelopen weekend een heerlijke BBQ gehad, besteld via jullie.
Waren met een compleet voetbalteam SV 't Harde A1 op de camping in Renesse. Keurig verzorgd op tijd afgeleverd en we hoefden zelf niks af te wassen (ideaal met gasten van 18/19 jaar oud). Voor herhaling vatbaar en volgend seizoen zeker weer een BBQ via jullie.
"

Bekijk de foto's op onze facebook pagina


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen