BBQ en Gourmet Leeuwarden

BBQ en Gourmet Leeuwarden

Wilt u met uw gezelschap een BBQ of Gourmet bestellen?

Ons cateringbedrijf verzorgt door heel Friesland en de rest van Nederland dagelijks barbecue en gourmetschotels. U kunt bij ons al een menu bestellen vanaf 5 personen tot wel 10.000 personen. 

U bekijkt ons bbq catering assortiment en gourmet catering assortiment op de website. U kunt direct uw keuze maken en online bestellen. Heeft u vragen of andere wensen? Geen probleem. Vraag een catering offerte aan en wij maken een voorstel op maat.


BBQ & gourmet bestellen regio Leeuwarden

BBQ assortiment


Gourmet assortiment


Barbecue en Gourmet gelegenheden

Wij verzorgen voor elke gelegenheid de catering. Hieronder een aantal voorbeelden:


Regelmatig bestellen er bedrijven van het bedrijventerrein Hemrik de catering bij ons. Maar ook gasten die thuis in het café of een andere locatie iets te vieren hebben komen wij regelmatig.

Zodra wij uw bestelling ontvangen sturen wij een bevestiging per e-mail met daarbij de factuur. U kunt de factuur d.m.v. internetbankieren of in contanten aan de chauffeur voldoen.

Eén dag voor de bezorging ontvangt u een sms met de geschatte tijd hoe laat wij alles komen bezorgen,. Tussen 8.30 - 18.00 uur bezorgen wij gratis. Wilt u het liever eerder hebben, dan rekenen wij hiervoor een kleine vergoeding, omdat wij de route moeten aanpassen. Hier vindt u alles over onze bezorgkosten.

Bestellen een offerte aanvragen of iets anders?

Wij helpen u graag persoonlijk verder. Vul rechtsonder het direct contactformulier in of bel ons hoofdkantoor in Haarlem (voor heel NL) 023-3040034.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen