BBQ en Gourmet Groningen

BBQ en Gourmet Groningen Heeft u binnenkort iets te vieren of bent u voor uw gelegenheid opzoek naar een barbecue of gourmet?

Voor barbecue in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Als geen ander weten wij als cateraar in Groningen wat u lekker vindt. Onze vele specialiteiten maken ons de barbecuespecialist bij uitstek in Groningen en omstreken.

U kunt bij ons terecht voor complete barbecuepakketten, maar ook voor diverse barbecuespecialiteiten. Als cateringbedrijf in Groningen kunnen wij u alles leveren, van de barbecue tot en met een complete catering.

Wij verzorgen de bbq aan huis, bij groepsaccommodaties, bedrijven en bij studentenverenigingen.

Maak een keuze uit onderstaande bbq en gourmetschotelsGourmet assortiment


Een BBQ of Gourmet catering bestellen?

U bekijkt ons assortiment online en kunt direct online bestellen. Zodra wij uw bestelling ontvangen ontvangt u een bevestiging per e-mail met de factuur. U kunt de factuur voldoen d.m.v. internetbankieren of contant aan de chauffeur.

Komt u er niet uit? Bel ons of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Ons cateringbedrijf verzorgt door heel Nederland en België de catering. In de regio  Paterswolde, Eelde, Haren, Glimmen, Hoogezand enHarkstede verzorgen wij 365 dagen per jaar het eten op elke locatie.

Voor welke gelegenheid heeft u de catering nodig?


Team BBQ en Gourmet Nederland - Belgie

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen