BBQ en Gourmet Driehuis

BBQ en Gourmet Driehuis

Wilt u een BBQ of Gourmet catering bestellen?

Zorgeloos genieten van een uitgebreid diner, compleet verzorgd met alle materialen zoals BBQ, gasfles, gourmetstellen, borden, bestek en opschep bestek. Al geleverd vanaf 5 personen en gratis bezorgd. U wilt toch ook genieten met uw gasten en geen keukenstress?

U bekijkt het bbq of gourmet assortiment en besteld direct online!

Barbecue of Gourmet bestellen in regio Driehuis

BBQ mogelijkheden


Gourmet mogelijkheden

Bestellen

Zodra wij uw bestelling ontvangen krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Daarbij zit de factuur. Deze kunt u betalen met ideal of in contanten aan de chauffeur.

U ontvangt één dag voor de levering een sms van ons hoe laat wij het eten komen bezorgen. Heeft u zelf een bepaalde tijd in uw hoofd, dan is dat geen probleem. Bekijk hier de bezorgtijden en de eventuele kosten.

Barbecue en Gourmet gelegenheden


BBQ referentie

Onlangs hebben wij bij Yvonne van der Weijden in Driehuis de barbecue verzorgd voor 24 personen. Zij schreef ons een heel leuk bericht:

"Het vlees, de salades en de sauzen waren voortreffelijk, iedereen vond het heerlijk, het is ideaal om alles kant en klaar geleverd te krijgen, inclusief borden en bestek en servetten, een een barbecue, het is aan ieder aan te bevelen. Foto's: geconcentreerd bij de barbecue, of in je eentje genieten (het had ook nog op mooie schalen
gekund, maar gemak dient de mens), ontspannen samenzijn en daarna nog vrolijk nagenieten van een perfect verlopen avond.
"

Wilt u ook de catering bestellen bij een betrouwbare cateraar in de regio Driehuis, Velserbroek, Ijmuiden, Santpoort, Heemstede of Bloemendaal? Bestel direct of vraag een offerte aan.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen