BBQ en Gourmet Deventer

BBQ en Gourmet Deventer

Op zoek naar een kwaliteit cateraar in de regio Deventer?

Wij verzorgen bij u in de regio Diepenveen, Bathmen, Terwolde, Colmschate, Gorssel, Epse en Wilp heerlijke BBQ en Gourmet catering. U kunt al bestellen vanaf 5 personen en wij komen het gratis bezorgen tussen 8.30 - 18.00 uur. 

Alle barbecue en gourmetschotels zijn inclusief een bbq of gourmetstel, borden, bestek en servetten. En daarbij alle behorende vlees/vis/vegetarische/halal gerechten met salades, sauzen, brood en sauzen.


Bekijk onze bbq catering en gourmet catering online en bestel direct!

BBQ en Gourmet assortiment Deventer

BBQ mogelijkheden


Gourmet mogelijkheden

BBQ of Gourmet catering bestellen?

U bekijkt het assortiment en bestel direct. Zodra wij uw bestelling ontvangen mailen wij u een bevestiging met daarbij de factuur. Deze kunt u betalen met ideal of contant aan de chauffeur bij levering.

Eén dag van te voren ontvangt u een sms met de tijd hoe laat wij alles komen bezorgen. Dit gebeurd ook weer bij het ophalen van alle materialen.

U kunt alles vuil teruggeven, wij doen de afwas!

Referentie uit Deventer

"Vandaag hebben we een gezellige familiedag gehad. Bij deze gezellige dag hadden we een compleet en zeer goed verzorgde barbecue van jullie. Iedereen vond het lekker, alles zag er goed verzorgd uit en de levering was ook netjes op tijd. Oftewel mede door de barbecue was het een zeer geslaagde dag. Hartelijke groet Corina Andrina"

Wij verzorgen onze barbecue en gourmet catering 365 dagen per jaar in de regio Deventer, Diepenveen, Bathmen, Terwolde, Colmschate, Gorssel, Epse en Wilp.

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Bel ons hoofdkantoor of vraag een offerte aan en wij helpen u graag persoonlijk verder,

BBQ en Gourmet gelegenheden

Wij verzorgen voor elke gelegenheid de catering. Hieronder een aantal voorbeelden:Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen