BBQ en Gourmet Den Haag

BBQ en Gourmet Den Haag

Wilt u een BBQ of Gourmet catering bestellen in de regio Den Haag?


Ons cateringbedrijf verzorgd de barbecue en gourmetschotels bij u thuis, op het werk, in cafés, groepslocaties en zorginstellingen. Uiteraard komen wij ook op andere locaties! Wij hebben reeds 25 jaar ervaring in het verzorgen van de catering. U kunt de complete verzorging met een gerust hart aan onze partyservice overlaten.

Voor feesten & partijen

Alles is in overleg mogelijk bij BBQ & gourmet. Wij denken graag met u mee over de invulling van bijvoorbeeld uw tuinfeest, bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of andere feestelijke gebeurtenis in de regio Den Haag, Catering, Scheveningen, Rijswijk, Wateringen en Leidschendam.

Onze catering service verzorgt verschillende bbq en gourmet menu’s.

Bekijk hier ons BBQ & gourmet assortiment


BBQ assortiment


Gourmet assortiment


Een barbecue of gourmet catering bestellen

U bekijkt ons assortiment op de website en maakt direct uw keuze door het aantal personen in te vullen, waarvoor u wilt bestellen. Heeft u de keuze compleet, dan klikt u op bestellen onderaan het boodschappenpapiertje rechts op uw scherm.

U volgt de stappen van het bestelproces en uiteindelijk klikt u op verzenden.

Zodra wij uw bestelling ontvangen sturen wij een bevestiging met de factuur per e-mail. Eén dag voor de bezorging ontvangt u een sms (indien het 06-nr bekend is bij ons) met de bezorgtijd voor de volgende dag met een tijdsbestek van 2 uur. bijv Wij komen tussen 13 - 15 uur de bbq of gourmet catering bezorgen.

Offerte aanvragen

Bent u met een hele grote groep van meer dan 60 personen? Vraag dan een offerte aan, bel ons of stuur een e-mail naar info@bbqengourmet.nl. Wij maken graag een voorstel op maat voor u.

BBQ en Gourmet gelegenheden


Wij verzorgen 365 dagen per jaar voor alle gelegenheden de catering in de regio Den Haag, Catering, Scheveningen, Rijswijk, Wateringen en Leidschendam. Verras uw gasten met al het lekkers van de grill of gourmet!


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen