Welke vlees op de BBQ

Welk vlees wilt u op de barbecue bereiden? BBQ & Gourmet catering adviseert u graag welke vleessoorten goed te bereiden zijn op de barbecue.

Bijna alle vleessoorten zijn geschikt voor op de BBQ. Als u rood vlees gaat bereiden, kunt u het beste op de hete kant van de bbq beginnen met het roosteren van het vlees. Als alles is geroosterd, legt u het vlees op aluminiumfolie of op de minder hete kant van de BBQ om het rustig te laten garen, totdat het medium gebakken is. Deze bereiding geldt ook voor kalfsvlees.

Kipproducten kunt u het beste goed gaar roosteren i.v.m. bacteriën.

Onderstaand vlees is heerlijk om te grillen.

Ideale barbecue vlees is:


  • Saté spies (varken)
  • Mexicaanse barbecueworst
  • Grillburger
  • Gemarineerde bieflap
  • Gemarineerde kipfilet
  • Gemarineerde speklap
  • Gemarineerde filetkarbonade (zonder been)
  • Gemarineerde kalfsbieflap
  • Chipolata worst (kip)
  • Kipsaté
  • Rib eye
  • Tournedos
  • Biefstuk
  • T-bone

Halal vlees


  • Gemarineerde dubbele lamskotelet
  • Gemarineerde halal kipfilet
  • Halal beefburger
  • Gemarineerde grillworst
  • Kipsaté (2 stokjes)

Welke vlees moet u nu kiezen?


Welk vlees u op de BBQ gaat bereiden is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, budget en of u liever biologisch vlees eet. Al ons bbq vlees is vers bereidt in onze keuken en komt bij gecertificeerde slagers vandaag.

Wilt u uw bbq uitbesteden? Wij verzorgen al 25 jaar bbq en gourmetschotels in Nederland en Belgie. Wij komen alles gratis bij u bezorgen en u kunt al vanaf 5 personen bestellen.

Een BBQ bestellen gaat heel gemakkelijk online op onze website. Bekijk hier ons bbq assortiment.

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen